Je reageert op de vacature

Junior onderzoeker

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

* Alle velden met * moeten gevuld worden

Persoonlijke gegevens



  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

Vacature specifieke vragen

Hoe heb je deze vacature gevonden? Verplicht voor gebruiker






  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

 Ons privacybeleid

De provincie Gelderland verwerkt jouw persoonsgegevens omdat je bij onze organisatie solliciteert, reageert op een vacature of op andere wijze interesse toont om werkzaamheden te verrichten. Wij verwerken die persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende privacywetgeving, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en uitsluitend in het kader van het werving- en selectieproces.

Jouw gegevens worden tot uiterlijk vier weken na afronding van de sollicitatieprocedure bewaard. Als deze termijn is verstreken worden de gegevens vernietigd. Om de gegevens langer te kunnen bewaren hebben wij jouw toestemming nodig.

Wanneer je toestemming geeft om jouw sollicitatiegegevens te bewaren, geldt er een bewaartermijn van maximaal 1 jaar. Je ontvangt na 51 weken een herinnering.

Lees hier meer over onze algemene privacyverklaring:
Privacyverklaring

Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatiegegevens heeft de voorkeur?